yritys Valjasliike Saarinen - yrityksen tyoiminta

TOIMINTA

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat palvelut:


Hevostarvikkeiden myyntiLaaja tuotevalikoima on aina ollut yrityksemme tunnusmerkki. Pyrimme tarjoamaan tuotteita monipuolisesti kaikkeen hevosurheiluun. Tuotevalikoimamme sisältää tuttujen kotimaisten tuotemerkkien lisäksi useiden kansainvälisesti tunnettujen merkkien tuotteita sekä tuotteita, joita valmistutamme ja maahantuomme itse. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tuotemerkit löydät Tuotteet sivulta. Näiden merkkien lisäksi tilaamme mahdollisuuksien mukaan myös muiden merkkien tuotteita asiakkaidemme pyynnöstä. Otamme mielellämme vastaan myös asiakkaiden toiveita tuotteista ja merkeistä, joita valikoimastamme ei vielä löydy.


Hevostarvikkeiden valmistusYrityksessämme on valmistettu hevosvarusteita yli 60 vuoden ajan. Valjasliike Saarisen valmistamat ravivarusteet tunnetaan laadusta ja kestävyydestä. Tuotteiden valmistuksessa käytetään ruotsalaista Tärnsjön nahkaa ja jokainen Valjasliike Saarinen -merkillä varustettu tuote valmistetaan taatusti verstaassamme Toholammilla. Kaikilla valmistamillamme tuotteilla on takuu. Silan rungoille myönnämme ikuisen takuun.

Perusvalikoimaamme kuuluvat ravivaljaat ja niiden osat, työvaljaat, nahkariimut, nahkaiset riimunnarut ym. Lisäksi valmistamme erilaisia mittatilausvarusteita asiakkaiden toivomusten mukaan. Olemme valmistaneet esimerkiksi näyttelyvarusteita Shire- ja Clydesdalenhevosille sekä erilaisia koulutuspantoja ja talutushihnoja koirille.


Hevostarvikkeiden korjausHevosvarusteet ovat kovassa käytössä ja ajoittain ne kuluvat tai menevät rikki. Vanhaa ei aina kannata heittää pois, vaan usein siitä saa vielä ihan toimivan varusteen pienellä huollolla. Verstaallamme onnistuvat kaikenlaiset hevosvarusteiden korjaukset aina säärisuojien ompelusta satulan toppauksiin ja vastinremmien vaihtoihin.
Valjasliike Saarinen  |  Hilpertinkuja 4, Kaustinen  |  Puh. 050 546 3158 / 050 523 4555  |  laura(at)valjasliikesaarinen.fi
Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos