yritys Valjasliike Saarinen - Henkilökunta

HENKILöKUNTA

Matti Saarinen, yrittäjä

Matti on toiminut valjasseppänä yli 50 vuoden ajan, joten voimme varmasti todeta hänen olevan yksi Suomen kokeneimmista valjassepistä. Matti aloitti työt nahkuriverstaalla heti kansakoulun käytyään 13-vuotiaana vuonna 1956. Siitä lähtien hän on työskennellyt nahan ja hevosvarusteiden parissa. Matti on ollut mukana nahan parkitsemisessa ja hirvennahkojen käsittelyssä, joten hänellä on vahva tietotaito myös nahan valmistamisesta. Valjassepän töiden lisäksi Matti kiertää varusteautollamme raveja yhdessä Lauran kanssa.

Laura Saarinen, tuleva yrittäjä

Lauran työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelun lisäksi muun muassa myynti, markkinointi, tilaukset ja laskutus. Laura on ollut yrityksen toiminnassa mukana lapsesta saakka. Ensimmäisellä ravireissulla hän oli mukana muutaman kuukauden ikäisenä ja siitä se innostus sitten lähti. Raviurheilu ja ratsastus ovat kuuluneet Lauran harrastuksiin jo pienestä pitäen, joten myös Lauralla on pitkä kokemus hevosista ja hevostarvikealasta.

Juha Levonperä, valjasseppä


Juha on tullut yritykseen töihin vuonna 1977. Hänen työtehtäviinsä kuuluu pääosin hevostarvikkeiden valmistus sekä jonkin verran varastotöitä. Juha on työskennellyt yrityksessämme jo yli 30 vuoden ajan, joten hänellä on vankka kokemus valjassepän työstä.
Valjasliike Saarinen  |  Hilpertinkuja 4, Kaustinen  |  Puh. 050 546 3158 / 050 523 4555  |  laura(at)valjasliikesaarinen.fi
Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos